boganbefalinger_sommerbogen

Anbefaling: Olga, Wolf Girl og Dæmontandlægen

Hør Marie, Smilla, Theo og Viktorias anbefalinger til din næste læseoplevelse

Hør, hvorfor Marie har valgt netop ”Olgas hemmelige Corona-dagbog” af Karin Heurlin.
Bogen handler om, hvordan 12-årige Olga oplever det at være lukket inde med sin pinlige familie og sin grimme hund under Corona-krisen. Falder denne bog i god jord, så er der flere bøger at hente om Olga: ”Olgas jul – bare det snart var januar” og ”Olga holder på en hemmelighed: Og nu holder hun snart ikke til mere”.

Er dit barn ligesom Theo både til sjove, letlæste bøger og til tykke sværvægtere?
Hør, hvorfor han har valgt "Ingen gris på isen" som sin hyggebog - og hvorfor det kan være godt at supplere hyggebogen med en moppedreng med “småt skrift”.
"Ingen gris på isen" er den anden bog i Rob Harrels sjove serie om batgrisen.

Er dit barn ligesom Viktoria fuldstændig besat af Fantasy?
Hør, hvorfor hun har valgt "Datter af dybet" af Rick Riordan - og hvorfor hun er helt vild med alle hans serier og universer, som "Percy Jackson", Magnus Chase" og "Apollons prøvelser".

Hør mere om, hvorfor Smilla tænker, at lige netop David Walliams humoristiske gyser ”Dæmontandlægen” kunne være en god bog for hende. Og hvorfor hun har svært at lægge serien om ”Skolen for magiske dyr” af Margit Auer fra sig.

Er bøger om børn, der har et helt særligt bånd til dyr et læsehit hjemme hos jer, så vil ”Whisper world” af Babara Rose eller serien ”Stjernevenner” af Linda Chapman helt sikkert også være gode at stikke næsen.

Materialer